ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відповідальність за обробку ваших персональних даних на нашому сайті несе TSC Food Products GmbH, Bahnhofplatz 1, 4600 Wels. Дані TSC Food Products GmbH наведені в розділі «Юридична інформація».

Ми дуже серйозно ставимося до захисту ваших персональних даних. Ми здійснюємо обробку ваших персональних даних відповідно до приписів законодавства щодо захисту даних і згідно з цією Політикою конфіденційності. Користуватися нашим сайтом зазвичай можна без надання персональних даних. Якщо на сторінках нашого сайту й ведеться збір персональних даних (наприклад, ми можемо попросити вас вказати ім’я, поштову адресу чи адресу електронної пошти), то такі дані, наскільки це можливо, реєструється лише за вашим добровільним бажанням. Ми також реєструємо персональні дані, коли ви надаєте їх нам, наприклад, надсилаючи листа електронною поштою, залишаючи їх нашим представникам на виставках, розпочинаючи з нами ділові відносини тощо. Ваші дані, передані за вашою згодою, зберігаються лише з тією метою, з якою вони були збережені (обробка запиту, виконання угоди тощо).

ОПЕРАТОРИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, ОДЕРЖУВАЧІ
Ми здійснюємо обробку ваших персональних даних за підтримки партнерів, які допомагають нам підтримувати роботу сервісів (наприклад, провайдери хостингу та електронних розсилок). Ці партнери зобов’язані захищати ваші персональні дані. Їм заборонено використовувати їх із будь-якою іншою метою, окрім забезпечення роботи наших сервісів. Ваші персональні дані передаються лише особам та організаціям, які займаються наданням послуг у сфері економічної діяльності, наприклад банкам (у разі переказу коштів на ваше ім’я), податковим консультантам (якщо ваше ім’я фігурує в нашій бухгалтерській звітності), службам доставки (у разі доставки для вас) тощо.

ФАЙЛИ COOKIE
На цьому сайті використовуються файли cookie. Вони роблять сайт більш зручним для користувача та допомагають ефективніше використовувати його. Файл cookie — це невеличкий текстовий файл, у якому зберігається інформація. Коли користувач відвідує сайт уперше, цей сайт може ініціювати збереження файлів cookie на комп’ютері користувача. Під час повторного відвідання сайт може отримати доступ до даних у збереженому файлі cookie і в такий спосіб визначити, наприклад, чи відвідував користувач сторінку раніше і якими розділами сайту він цікавився найбільше. Більше інформації про файли cookie можна знайти у ВІКІПЕДІЇ.

ЗМІНА ПАРАМЕТРІВ ЗБЕРЕЖЕННЯ ФАЙЛІВ COOKIE
Користувач може встановити за допомогою параметрів браузера порядок роботи з файлами cookie, визначити, які з них зберігати, а які відхиляти. Місцезнаходження цих параметрів залежить від браузера. Більше про це можна дізнатися з Довідки відповідного браузера. У разі обмеження використання файлів cookie за певних обставин можливо, що не всі функції цього сайту будуть доступні в повному об’ємі.

ФАЙЛИ COOKIE НА НАШОМУ САЙТІ
На нашому сайті використовуються наступні файли cookie: Веб-аналітика: Google Analytics — для збереження анонімізованих даних користувача для сервісу Google Analytics від Google. Реклама: DoubleClick Ad Exchange — для керування рекламою в мережі рекламних оголошень Google.

СЕРВЕРНИЙ ЛОГ-ФАЙЛ
На цьому сайті для контролю технічних аспектів його функціонування та підвищення експлуатаційної безпеки веб-сервера на підставі переважного законного інтересу відповідальної особи (технічні заходи безпеки) здійснюється реєстрація наступних персональних даних у серверному лог-файлі: – переглянутий контент; – час надходження запиту на сервер; – тип браузера та його версія; – операційна система на пристрої користувача; – Referrer URL; – IP-адреса. Ці дані зберігаються тимчасово, не більше 24 годин. Після цього IP-адреси анонімізуються.

GOOGLE ANALYTICS
На цьому сайті використовується Google Analytics, сервіс для веб-аналітики від Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA (далі просто Google). Підставою для цього є переважний законний інтерес (аналіз відвідуваності сайту). Для цього ми уклали з Google договір про обробку даних. Під час переходу на наш сайт за допомогою програмних засобів встановлюється з’єднання з серверами Google, і дані передаються на сервери Google, що частково знаходяться у США. Google Analytics також використовує файли cookie для збереження інформації про користувача сайту та аналізу даних щодо користування сайтом. На цьому сайті використовується функція анонімізації IP-адрес. За рахунок цього ваша IP-адреса, якщо ви знаходитеся в одній з країн Європейського Союзу чи країн, що підписали угоду про створення Європейської економічної зони, попередньо скорочується і в такий спосіб анонімізується. Лише у виняткових випадках повна IP-адреса передається на сервер Google у США й скорочується там. За даними Google зібрана інформація застосовується для аналізу користування сайтом, складання звітів про активність користувачів на сайті, а також для надання інших послуг, пов’язаних із використанням сайту та інтернету. У разі потреби Google також передає цю інформацію третім особам, якщо цього вимагає закон або якщо ці особи здійснюють обробку даних за дорученням Google. Докладну інформацію про обробку користувацьких даних у рамках роботи сервісу Google Analytics можна знайти в Політиці конфіденційності Google чи Google Analytics.

ДЕАКТИВАЦИЯ GOOGLE ANALYTICS
Ви можете повністю заборонити збір користувацьких даних на цьому сайті, налаштувавши в своєму браузері функцію Do Not Track (англ. «Не відстежувати»). Наш сайт враховуватиме сигнал Do Not Track, який ваш браузер передаватиме усім сайтам. Ви можете заборонити збір користувацьких даних сервісом Google Analytics на всіх сайтах. Для цього потрібно завантажити та встановити плагін для браузера за наступним посиланням: https://tools.google.com/dlpage/ gaoptout?hl=en. Ви можете заборонити збір користувацьких даних сервісом Google Analytics лише на цьому сайті. Для цього перейдіть за наступним посиланням. У браузері буде збережено параметр, який не дозволятиме реєструвати ваші дані під час відвідання цього сайту в майбутньому.

ВАШІ ПРАВА
У вас є право на отримання довідки, виправлення, видалення персональних даних і обмеження їх обробки. Якщо обробка ваших персональних даних здійснюється на підставі вашої згоди або укладеного з вами договору, у вас також є право на передачу даних. У вас є право на відкликання даної згоди щодо обробки ваших персональних даних. Збір даних, що здійснювався до моменту відкликання згоди, вважається правомірним. У вас є право на висловлення протесту проти обробки ваших персональних даних з метою прямої реклами. У разі висловлення протесту ваші персональні дані більше не використовуватимуться для прямої реклами. З питань отримання довідок, виправлення, видалення персональних даних, обмеження їх обробки, відкликання згоди чи висловлення протесту пишіть листи за адресою: TSC Food Products GmbH, Bahnhofplatz 1, 4600 Wels. Адреса електронної пошти для звернень: info@tsc.at. У вас також є право на оскарження в наглядових органах (Österreichische Datenschutzbehörde, Wickenburggasse 8, 1080 Wien, ел. пошта: dsb@dsb.gv.at).

ДИЗАЙН І ПРОГРАМУВАННЯ
Агенція реклами та електронного маркетингу REICHLUNDPARTNER