VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Za obdelavo vaših osebnih podatkov na naši spletni strani je odgovorno podjetje TSC Food Products GmbH, Bahnhofplatz 1, 4600 Wels. Podatke o podjetju TSC Food Products GmbH lahko najdete v impresumu.

Zaščito vaših osebnih podatkov jemljemo zelo resno. Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z zakonskimi predpisi o varstvu podatkov in s to izjavo o varstvu osebnih podatkov. Našo spletno stran lahko praviloma uporabljate brez posredovanja osebnih podatkov. V kolikor na naših straneh zbiramo osebne podatke (na primer ime, naslov ali e-poštni naslov), to, v kolikor je to mogoče, vedno izvedemo na prostovoljni osnovi. Poleg tega osebne podatke zbiramo, v kolikor nam jih posredujete vi sami, na primer tako, da stopite v stik z nami po e-pošti, na trgovskih sejmih, pri sklepanju poslov itd. Vaše podatke, ki ste jih posredovali z vašim soglasjem, bomo hranili samo za določen namen (obdelava zahtevka, obdelava poslovne transakcije itd.).

OBDELOVALEC, PREJEMNIK
Vaše osebne podatke obdelujemo s pomočjo obdelovalcev, ki nam pomagajo pri zagotavljanju storitev (npr. ponudnik spletnega gostovanja, storitev za pošiljanje elektronskih glasil). Ti obdelovalci so zavezani k strogemu varovanju vaših osebnih podatkov in vaših osebnih podatkov ne smejo obdelovati za noben drug namen, razen za zagotavljanje naših storitev. Vaše osebne podatke posredujemo samo običajnim ponudnikom komercialnih storitev, kot so banke (v primeru finančnega nakazila z naše strani), davčni svetovalci (če ste navedeni v naših poslovnih knjigah), ponudniki dostavnih storitev (v primeru, da vam nekaj pošljemo) itd.

PIŠKOTKI
To spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki naredijo spletna mesta uporabniku prijaznejša in učinkovitejša. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se uporablja za shranjevanje informacij. Ob obisku spletnega mesta lahko to na računalnik obiskovalca spletnega mesta shrani piškotek. Če uporabnik pozneje spet obišče to spletno mesto, lahko spletno mesto prebere podatke, shranjene v predhodno shranjenem piškotku in tako, na primer, določi, ali je uporabnik to spletno mesto obiskal že prej in katera področja spletnega mesta so uporabnika še posebej zanimala. Več informacij o piškotkih je na voljo v spletni enciklopediji WIKIPEDIA.

SPREMINJANJE NASTAVITEV PIŠKOTKOV
Uporabnik lahko v nastavitvah spletnega brskalnika določi, kako brskalnik upravlja s piškotki, kateri piškotki so dovoljeni ali zavrnjeni. Od posameznega spletnega brskalnika je odvisno, kje točno se te nastavitve nahajajo. Podrobne informacije o tem lahko najdete s funkcijo pomoči posameznega spletnega brskalnika. Če je uporaba piškotkov omejena, morda ne bo mogoče v celoti uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta.

PIŠKOTKI NA NAŠEM SPLETNEM MESTU
Naše spletno mesto obdeluje naslednje piškotke: Spletna analitika Google Analytics za shranjevanje anonimiziranih uporabniških podatkov za storitev Google Analytics prek Googlove oglaševalske storitve DoubleClick Ad Exchange, ki služi nadzoru oglaševanja na Googlovem oglaševalskem omrežju

DNEVNIŠKA DATOTEKA STREŽNIKA
Za namen nadzora tehničnega delovanja in za povečanje varnosti delovanja spletnega strežnika to spletno mesto na podlagi prevladujočega legitimnega interesa odgovorne osebe (tehnični varnostni ukrepi) obdeluje naslednje osebne podatke v dnevniški datoteki strežnika: – priklicana vsebina – čas strežniške zahteve – vrsta/različica brskalnika – uporabljeni operacijski sistem – napotitveni URL – naslov IP. Ti podatki se samo začasno, za največ 24 ur, shranjujejo z osebnimi podatki. Nato se naslovi IP anonimizirajo.

STORITEV GOOGLE ANALYTICS
To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, spletno analitično storitev družbe Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ZDA (v nadaljnjem besedilu: »Google«), na pravni podlagi prevladujočega legitimnega interesa (analiza uporabe spletnega mesta). Z Googlom imamo sklenjeno pogodbo za pogodbeno obdelavo podatkov. Pri odpiranju našega spletnega mesta se programska oprema poveže z Googlovimi strežniki in podatki se prenesejo na Googlove strežnike, od katerih se nekateri nahajajo v Združenih državah Amerike. Storitev Google Analytics uporablja piškotke tudi za shranjevanje informacij o uporabnikih spletnega mesta in za analizo njihove uporabe spletnega mesta. To spletno mesto uporablja funkcijo »anonimizacija naslova IP«. S to funkcijo Google vaš naslov IP, ki se nahaja v eni od držav članic Evropske unije ali v drugi državi pogodbenici Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru, najprej skrajša in tako anonimizira. Samo v izjemnih primerih bo celoten naslov IP posredovan na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Družba Google navaja, da bo Google zbrane podatke uporabil za oceno uporabe spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnostih na spletnem mestu in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z uporabo spletnega mesta in spleta. Družba Google bo te podatke posredovala tudi tretjim osebam, v kolikor je to zakonsko predpisano ali v kolikor tretje stranke te podatke obdelujejo po naročilu družbe Google. Za podrobne informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki v storitvi Google Analytics si oglejte izjavo o varstvu osebnih podatkov družbe Google ali storitve Google Analytics.

DEAKTIVACIJA STORITVE GOOGLE ANALYTICS
Zbiranje uporabniških podatkov na našem spletnem mestu lahko na splošno preprečite tako, da v spletnem brskalniku nastavite »Ne sledi«. Naše spletno mesto upošteva ukaz »Ne sledi«, ki ga vaš spletni brskalnik pošlje vsem spletnim mestom. Zbiranje uporabniških podatkov v storitvi Google Analytics lahko na splošno preprečite na vseh spletnih mestih tako, da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi: https://tools.google.com/dlpage/ gaoptout?hl=en. Zbiranje vaših uporabniških podatkov s storitvijo Google Analytics lahko samo na tem spletnem mestu preprečite tako, da kliknete na naslednjo povezavo. V lokalnem pomnilniku brskalnika bo nastavljena nastavitev, ki bo preprečila zbiranje podatkov pri prihodnjih obiskih tega spletnega mesta:

Sledenje prek storitve Google Analytics je na tem spletnem mestu AKTIVIRANO. Kliknite tukaj za deaktivacijo sledenja.

VAŠE PRAVICE
Imate pravico do dostopa, popravkov, izbrisa in omejitve obdelave vaših osebnih podatkov. Če je pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov pridobljena z vašo privolitvijo oz. se privolitev nahaja v eni od pogodb, sklenjenih z vami, imate tudi pravico do prenosljivosti podatkov. Imate pravico do preklica vsakega soglasja za obdelavo vaših osebnih podatkov. S preklicem obdelave osebnih podatkov ne vplivate na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem. Imate pravico do ugovora obdelavi vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja. V primeru ugovora vaših osebnih podatkov ne bomo več obdelovali za namene neposrednega trženja. Vaše zahteve glede pravic do dostopa, popravkov, izbrisa, omejitve obdelave, preklica ali ugovora pošljite podjetju TSC Food Products GmbH, Bahnhofplatz 1, 4600 Wels v pisni obliki ali po elektronski pošti na naslov info@tsc.at. Prav tako imate pravico do pritožbe nadzornemu organu (Österreichische Datenschutzbehörde, Wickenburggasse 8, 1080 Dunaj, e-pošta: dsb@dsb.gv.at).

OBLIKOVANJE IN PROGRAMIRANJE
Oglaševalska agencija in agencija za spletno trženje REICHLUNDPARTNER