КОНТАКТ

Дали имате некакви прашања или предлози за Milka Schoko Snack? Во тој случај, само исконтактирајте нè – се радуваме на секоја порака од вас!

TSC Food Products GmbH
Bahnhofplatz 1
4600 Wels
Österreich

Телефон: +43 7242 9015-0
Е-пошта: info@tsc.at