ИМПРЕСУМ

Milka е регистрирана трговска марка на Mondelēz International Group, којашто ја користи со лиценца.

TSC FOOD PRODUCTS GMBH
Bahnhofplatz 1
4600 Wels
Österreich, Europa

Телефон: +43 7242 9015-0
Факс: +43 7242 9015-151
Е-пошта: info@tsc.at

Јурисдикција: Wels
UID: ATU64430324 / DE814773444/PL5263097471
Регистарски број на компанија: 316475f

Член на WKO

TSC Food Products е дел од TSC Holding GmbH

ДИЗАЈН И ПРОГРАМИРАЊЕ
Агенција за маркетинг REICHLUNDPARTNER и агенција за е-маркетинг REICHLUNDPARTNER