Новата Milka Schoko Snack

Отсега меракот можете да си го правите со вистинско Milka уживање во вашиот фрижидер! Новото чоколадо Milka Schoko Snack е токму она што му треба на еден вистински обожавател на чоколади како вас: Содржи 36% повеќе деликатно алпско млечно чоколадо препознатливо за Milka, но и досега најголемата содржина на чоколада во споредба со сите ладни млечни десерти. За префинетиот вкус се грижи свежото млеко коешто сочинува 28% од чоколадата, како и двата слоја на воздушест и лесен бисквит од какао.

Амбалажа

Поединечно завиткани чоколатца подготвени за вашите посебни моменти на задоволство помеѓу обврските, спакувани во практично пакување од по 4 превкусни Milka Schoko Snacks – за мали и големи „стручњаци“ за чоколади.

ПОЕДИНЕЧНИ ЧОКОЛАТЦА

32 грама богатство! Деликатна гозба со практични поединечни чоколатца: брзо се одвиткуваат и се топат на јазикот!

Состојки

ПАКУВАЊЕ

Бидејќи сите ќе сакаат да земат по едно – со ова пакување може секој лесно да посегне и извади уживање! 4 чоколатца, подготвени за да се разладите, свежи од фрижидерот.

Состојки

Откријте го моментот на чоколадно разладување

Следниве дистрибутери ќе ја имаат новата Milka Schoko Snack од септември.

Откријте го моментот на чоколадно разладување

Следниве дистрибутери ќе ја имаат новата Milka Schoko Snack од септември.