TË DHËNA LIGJORE

„Milka“ është një markë e regjistruar tregtare e „Mondelēz International Group“, e cila përdoret nën licencë.

TSC FOOD PRODUCTS GMBH
Bahnhofplatz 1
4600 Wels
Austri, Evropë

Telefon: +43 7242 9015-0
Faks: +43 7242 9015-151
Email: info@tsc.at

Juridiksioni: Wels, Austri
UID: ATU64430324 / DE814773444/PL5263097471
Numri i regjistrit të kompanisë: 316475f

Anëtare e WKO

„TSC Food Products“ është pjesë e „TSC Holding GmbH“

DIZAJNI DHE PROGRAMIMI
Agjencia publicitare „REICHLUNDPARTNER“ dhe „REICHLUNDPARTNER eMarketing“