Ëmbëlsira „Milka Schoko Snack“

Tani mund ta gjesh kënaqësinë e vërtetë nga „Milka“ në raftet frigoriferike! Ëmbëlsira „Milka Schoko Snack“ është pikërisht çfarë u duhet adhuruesve të çokollatës si ti: Ka përmbajtjen më të lartë të çokollatës nga të gjitha ëmbëlsirat e ftohta me qumësht, me 36% çokollatë delikate „Milka“ me qumësht alpin. Për më tepër, 28% qumësht i freskët i paskremuar dhe shtresa biskote të shkrifët me kakao, për të siguruar shijen delikate.

Paketimet

Në paketim individual për çaste të veçanta kënaqësie mes vakteve dhe në paketimin praktik familjar me 4 ëmbëlsira të shijshme „Milka Schoko Snack“ – për adhuruesit e mëdhenj dhe të vegjël.

PAKETIMI INDIVIDUAL

32 gramë, që i kanë të gjitha! Një kënaqësi delikate në një paketim praktik individual: shpaketojeni në çast dhe ju shkrin në gojë!

Përbërësit

PAKETIMI FAMILJAR

Duke qenë se të gjithë e duan një – është më e lehtë ta ndani me të tjerët me këtë paketim familjar! 4 copë gati për një pushim të freskët, drejt e nga frigoriferi.

Përbërësit

Këtu do të gjeni momentin e freskët të kënaqësisë

Këto pika shitjeje do ta kenë ëmbëlsirën e re „Milka Schoko Snack“ gati për ju në shtator.

Këtu do të gjeni momentin e freskët të kënaqësisë

Këto pika shitjeje do ta kenë ëmbëlsirën e re „Milka Schoko Snack“ gati për ju në shtator.